Jump to content


Photo

MFL Custom Submit Lineup Script


145 replies to this topic

#31 NateDawg

NateDawg

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 posts
  • Gender:Male

Posted 24 May 2017 - 07:40 PM

Thanks for all your help. This works great and is a big improvement.



#32 Bishopmish

Bishopmish

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 133 posts
  • Gender:Male

Posted 25 May 2017 - 08:35 AM

This is great. Our league uses one player as a tiebreaker on the default lineup submission form. Will this script allow for that?


One step at a time...

#33 theeohiostate

theeohiostate

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,373 posts
  • Gender:Male
  • Location:O-H-I-O

Posted 25 May 2017 - 09:16 AM

This is great. Our league uses one player as a tiebreaker on the default lineup submission form. Will this script allow for that?

 

 

http://forums.myfant...=35722&p=191461



Updated script to add a "Clear" icon and "Reset" icon on the Starter table caption , so you can clear the starting lineup , or reset the lineup to your last accepted submission.

 

Also on mobile , we fixed the starter and bench caption to top of page when you scroll down so you can see added options and starter requirements countdown  

 

also added some more logic for partial lineup submission leagues 

 

hard refresh your page and the changes should be visible


FREE Player Cuts Collection
https://www.nitrogra...om/player-cuts/


#34 DA-G-GURU

DA-G-GURU

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,160 posts
  • Gender:Male
  • Location:DAGrafixDesigns.com

Posted 25 May 2017 - 09:36 AM

Is the CSS for this new caption area in the main thread first post? Or in the JS file?

My caption is a bit to the right...when you scroll up and the caption reads SELECT STARTERS 8/8
Simply The Best in Grafix and CSS webdesign since 2005

www.dagrafixdesigns.com

---------------
Twitter @DA_Sticks

#35 theeohiostate

theeohiostate

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,373 posts
  • Gender:Male
  • Location:O-H-I-O

Posted 25 May 2017 - 09:38 AM

Is the CSS for this new caption area in the main thread first post? Or in the JS file?

My caption is a bit to the right

 

 

its in the js file , but you can over write the style if needed

 

 

are u referring to the new clear and reset icons ?

 

i can pad those over 10px 


FREE Player Cuts Collection
https://www.nitrogra...om/player-cuts/


#36 habman

habman

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 2,734 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leamington ON, Canada

  • 2019 MFL: 55681
  • , 18835

Posted 25 May 2017 - 09:41 AM

This is great. Our league uses one player as a tiebreaker on the default lineup submission form. Will this script allow for that?

 

 

http://forums.myfant...=35722&p=191461



Updated script to add a "Clear" icon and "Reset" icon on the Starter table caption , so you can clear the starting lineup , or reset the lineup to your last accepted submission.

 

Also on mobile , we fixed the starter and bench caption to top of page when you scroll down so you can see added options and starter requirements countdown  

 

also added some more logic for partial lineup submission leagues 

 

hard refresh your page and the changes should be visible

 

MFL's default submission form allows you to submit any lineup then if the submission fails it warns you after the fact that something is wrong.

 

I have tried to simulate the same logic that MFL uses only I disabled the button if the lineup is invalid.  If you hover over the disabled button then you will be able to see why the button is disabled.

 

If leagues allow partial lineups then I changed the submit button to "Submit Partial Lineup" if a partial lineup is detected.  If you hover over the button you will be able to see why a partial lineup is detected.

 

Lastly the script also checks for valid line formations if your league uses formations.

 

It would be great to get feedback if my logic is failing some places.


My MFL scripts . . . . . . . . http://www.habman.com/mfl/

#37 DA-G-GURU

DA-G-GURU

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,160 posts
  • Gender:Male
  • Location:DAGrafixDesigns.com

Posted 25 May 2017 - 09:41 AM

Would like to have them over to left just a bit more yes... that might fix it as well I will see
Simply The Best in Grafix and CSS webdesign since 2005

www.dagrafixdesigns.com

---------------
Twitter @DA_Sticks

#38 theeohiostate

theeohiostate

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,373 posts
  • Gender:Male
  • Location:O-H-I-O

Posted 25 May 2017 - 09:44 AM

Would like to have them over to left just a bit more yes... that might fix it as well I will see

 

 

refresh , i added 10px padding to the right side


FREE Player Cuts Collection
https://www.nitrogra...om/player-cuts/


#39 DA-G-GURU

DA-G-GURU

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,160 posts
  • Gender:Male
  • Location:DAGrafixDesigns.com

Posted 25 May 2017 - 11:38 AM


Would like to have them over to left just a bit more yes... that might fix it as well I will see

 
 
refresh , i added 10px padding to the right side

 
 
All good man... I set the left at ZERO and home run
#starter-caption-fixed, #bench-caption-fixed {
     background-color: #333!important;
     border-bottom: 0px none;
     display: none;
     position: fixed;left:0px;
     top: 0px;
     z-index: 100;
}

is the padding still there on the icons? What is the css call for those?

 

nevermind i see it was set back to zero....I added some for myself
 


Simply The Best in Grafix and CSS webdesign since 2005

www.dagrafixdesigns.com

---------------
Twitter @DA_Sticks

#40 quickolas1

quickolas1

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 953 posts
  • Gender:Male

Posted 25 May 2017 - 02:56 PM

nevermind i see it was set back to zero....I added some for myself

 

feel like posting the CSS you ended up over-writing?
I know when I threw in the new scoreboard & pop-up, it came out a mess. (without a skin and with my own custom CSS impacting it)
This anti-customizer movement is sooooo wrong!



#41 theeohiostate

theeohiostate

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,373 posts
  • Gender:Male
  • Location:O-H-I-O

Posted 25 May 2017 - 03:06 PM

adjusted script for fixed position left , removed the white bg color we had in there also 


FREE Player Cuts Collection
https://www.nitrogra...om/player-cuts/


#42 DA-G-GURU

DA-G-GURU

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,160 posts
  • Gender:Male
  • Location:DAGrafixDesigns.com

Posted 25 May 2017 - 03:13 PM

I think TOS changes nailed it... now I can remove my CSS
Simply The Best in Grafix and CSS webdesign since 2005

www.dagrafixdesigns.com

---------------
Twitter @DA_Sticks

#43 bsweet0us

bsweet0us

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 posts
  • Location:Cookeville, TN

Posted 29 May 2017 - 09:04 AM

Is there a way to incorporate this into a tab?  Currently it shows the old way of submitting lineups when using the home page modules and tab setup option...

 

Here is my duplicate site to test additions: http://www66.myfanta...17/home/72777#0

 

Would like the updated lineup submission script under the "My Team" tab if possible.

 

THANKS!



#44 theeohiostate

theeohiostate

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,373 posts
  • Gender:Male
  • Location:O-H-I-O

Posted 29 May 2017 - 09:40 AM

Is there a way to incorporate this into a tab?  Currently it shows the old way of submitting lineups when using the home page modules and tab setup option...

 

Here is my duplicate site to test additions: http://www66.myfanta...17/home/72777#0

 

Would like the updated lineup submission script under the "My Team" tab if possible.

 

THANKS!

 

 

 

Do not use the submit lineup module on your homepage tabs , it will cause issues if/when any lineup requirements , restrictions , poll restrictions are set . The Submit lineup script only works on the designed lineup page 


FREE Player Cuts Collection
https://www.nitrogra...om/player-cuts/


#45 bsweet0us

bsweet0us

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 posts
  • Location:Cookeville, TN

Posted 30 May 2017 - 12:53 PM

So, I've got the module linked and can get the custom submit lineup module to show in the tab, but I think there's a conflict with the VSubMenu when it's located inside the page body.  If I set that variable to "false", the submit lineup module is at the top of the tab body as intended.  When the variable for VSubmenuInBody is "true", it shifts the submit lineup module to the bottom of the tab.  It's almost like the two take up too much space in the page body, so it's forcing the submit lineup module below the VSubmenu.

 

League link: http://www66.myfanta...17/home/31228#0

 

Under "Submit Lineup" option in vertical menu to left.

 

THANKS!





Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users