Jump to content


Photo

One Click Install - MFL Scripts


177 replies to this topic

#16 grooves12

grooves12

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 99 posts

Posted 04 January 2021 - 06:07 PM

I figured it out. Found the clear cache option in the help menu and it fixed it.

One more question: how is the new scoreboard script handling all play leagues? Is there still a separate script for those or is it configurable as a setting?

#17 theeohiostate

theeohiostate

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,173 posts
  • Gender:Male
  • Location:O-H-I-O

Posted 04 January 2021 - 06:19 PM

I figured it out. Found the clear cache option in the help menu and it fixed it.

One more question: how is the new scoreboard script handling all play leagues? Is there still a separate script for those or is it configurable as a setting?

 

 

no need to do anything for all play leagues with mini scoreboard

 

if your talking about the MFL Live Scoring page , and the Replace Live Scoring script - https://www.mflscrip...AD_ME_HELP.html

 

then yes , you have to disable the var in footer , set it to false , then load the All Play script in the footer

 

var load_replace_mflScoring_h2h  = false


All the scripts I post were created by Habman , with some small contributions from myself. The man has done an outstanding job giving the community a variety of options to enhance the site. Thank you sir !!


#18 HedgeHog

HedgeHog

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 671 posts
  • Gender:Male
  • Location:Central Ohio
  • Interests:Theater, Las Vegas, Blackjack, Poker

Posted 10 January 2021 - 10:41 AM

OK .... I'll be the old, clueless tech challenged guy.

 

using my test site to work through this before throwing onto my real site in 21.  You just KNOW you're gonna get a BOATLOAD of questions in mid to late February and again starting in August.  Figure I can get me stupid issues out of the way while it's reasonably quite.

 

League link:  https://www54.myfant...2020/home/34601

 

Copied script to FPM#1 and marked as footer.  Reports set to not use editor.  opened site, tried EACH of the four options.  NONE of which worked (after grinding away for multiple minutes.)  Reinstalled, reran twice, cleared cache each time.  No joy.  Used "inspect element" and only error I got was "Uncaught SyntaxError: redeclaration of let skinColorCSS

 
Now I've probably done MULTIPLE things wrong here but I refuse to believe that I'm gonna be the ONLY person that makes these errors so hopefully I'm providing some sort of service by finding the issues early.
 
Either that or I'm beyond help.  Let me know.

There IS no "Off Season"

#19 theeohiostate

theeohiostate

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,173 posts
  • Gender:Male
  • Location:O-H-I-O

Posted 10 January 2021 - 11:02 AM

you have duplicates of so many jQuery files I'm surprised it even loads....

 

you can only have one jQuery library loaded , i am counting 5-6 jQuery libraries loaded on your site , plus duplicate same scripts , plus outdated scripts

 

Here is what i found on quick glance , that is all duplicated.  Uncheck EVERY footer and header message you have installed right now , also reset your homepage tabs to default in case some of those libraries and scripts are loading in tabs. Place the installation script in HPM#1 and mark as a footer , remove the jQuery library from that script , since your loading jQuery in MFL setup already. Now run the script and will be fine

 

I count 5 instances of Jquery being loaded
<script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.4.1/jquery.min.js"></script>
<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.12.0/jquery.min.js"></script>
<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.10.4/jquery-ui.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.4.1/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.4.1/jquery.min.js"></script>


I count marquee being loaded 2 different times
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="https://www.habman.com/mfl/apps/js/habman_common.js"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="https://www.habman.com/mfl/apps/js/marquee.js"></script>

<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="https://www.habman.com/mfl/apps/js/habman_common.js"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="https://www.habman.com/mfl/apps/js/marquee.js"></script>



scripts i found outdated using old files
<script src="//www.nitrografixx.com/MFL-Fantasy-Survivor/fantasy-survivor.js"></script>
<script src="//www.nitrografixx.com/MFL-Contracts/contract.js"></script>
<script src="//www.nitrografixx.com/MFL-Overview/overview.js"></script>



All the scripts I post were created by Habman , with some small contributions from myself. The man has done an outstanding job giving the community a variety of options to enhance the site. Thank you sir !!


#20 HedgeHog

HedgeHog

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 671 posts
  • Gender:Male
  • Location:Central Ohio
  • Interests:Theater, Las Vegas, Blackjack, Poker

Posted 11 January 2021 - 06:12 AM

Unchecked EVERY footer and header message, reset homepage tabs to default. Placed the installation script in HPM#1 and marked as a footer, removed the jQuery library from that script, cleared cache.  Still no joy.

 

Console inspection returns Uncaught ReferenceError: $ is not defined
    <anonymous> https://www.mflscrip.../installer.js:1

debugger returns:console.log("INSTALLER SCRIPT LAST UPDATED 01-10-21"),"0000"==franchise_id&&($("head").append('<link rel="stylesheet" type="text/css" href="https://cdnjs.cloudf...awesome.min.css

 

I'm reviewing my css now to see what's there.

 

well there's font-awesome.min.css.. 'zat a problem?


There IS no "Off Season"

#21 FredSDTW

FredSDTW

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 13 January 2021 - 01:20 PM

Hello gentlemen - 

 

Can't thank you enough for this....just incredible.  

 

Question for you - I don't think this is anything with your stuff as much as I'm experiencing a singular user issue.  I'm using your template "stock", that is to say, I've loaded everything up using your one click install and haven't changed anything.  

 

I have a single user who when he tries to access the page is getting the League header with the icons on the top - but nothing else. 

 

He's in other MFL leagues (all using the MFL standard stuff) and those work just fine.  Any thoughts/ideas? 


Thanks again!  



#22 theeohiostate

theeohiostate

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,173 posts
  • Gender:Male
  • Location:O-H-I-O

Posted 13 January 2021 - 01:26 PM

try having him clear his browser cache , also use the link in the menu under "Help" to clear local storage cache
 
if a no go , have him "F12" on his keyboard while on the homepage , click on the "Console" tab and screen shot it for us

Also see what browser he uses and if its up to date

All the scripts I post were created by Habman , with some small contributions from myself. The man has done an outstanding job giving the community a variety of options to enhance the site. Thank you sir !!


#23 theeohiostate

theeohiostate

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,173 posts
  • Gender:Male
  • Location:O-H-I-O

Posted 21 January 2021 - 06:46 AM

If you have installed this template , please check this thread for latest updates

 

http://forums.myfant...=38211&p=200834


All the scripts I post were created by Habman , with some small contributions from myself. The man has done an outstanding job giving the community a variety of options to enhance the site. Thank you sir !!


#24 theeohiostate

theeohiostate

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,173 posts
  • Gender:Male
  • Location:O-H-I-O

Posted 04 February 2021 - 07:04 AM

new Marquee script added to global header file , see this post for updates , marquee script is turned off , so if your not wanting to install it , you dont need to make any adjustments. 

 

http://forums.myfant...=38211&p=200834


All the scripts I post were created by Habman , with some small contributions from myself. The man has done an outstanding job giving the community a variety of options to enhance the site. Thank you sir !!


#25 UFFLCommish

UFFLCommish

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 522 posts
  • Gender:Male
  • Location:TN

Posted 04 February 2021 - 07:16 AM

Hey TOS. Is nitrograffix.com permanently gone now? I can't access any of the HPMs to update the scripts with the new domain. Adding "&PRINTER=1" still produces a blank page. Can't remove headers. Hopefully MFL can help using their powers and unclick headers in any HPMS or I'm screwed.



#26 theeohiostate

theeohiostate

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,173 posts
  • Gender:Male
  • Location:O-H-I-O

Posted 04 February 2021 - 07:27 AM

you can always access any HPM using printer , printer only removes all CSS and JS from the site

 

directly go to the URL where HPM's are and uncheck them or update them , a site can have as much bad or missing code on it and still be accessible on the printer URLs , that why MFL set that up

 

yes , all files on nitro are gone , gave notification a few months ago


All the scripts I post were created by Habman , with some small contributions from myself. The man has done an outstanding job giving the community a variety of options to enhance the site. Thank you sir !!


#27 UFFLCommish

UFFLCommish

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 522 posts
  • Gender:Male
  • Location:TN

Posted 04 February 2021 - 07:37 AM

Thanks for the reply. I thought I read I had until the spring so was going to update all scripts this weekend before the rollover to 2021 next week. Guess I was wrong.

 

I submitted a support ticket to see what I can do since &PRINTER=1 is producing a blank page below the menu and header for any URL I try.



#28 theeohiostate

theeohiostate

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,173 posts
  • Gender:Male
  • Location:O-H-I-O

Posted 04 February 2021 - 07:44 AM

Thanks for the reply. I thought I read I had until the spring so was going to update all scripts this weekend before the rollover to 2021 next week. Guess I was wrong.

 

I submitted a support ticket to see what I can do since &PRINTER=1 is producing a blank page below the menu and header for any URL I try.

 

 

you only want the printer page for the homepage messages , open them up and uncheck any header or footers and save them , here is a list of URLs for all homepage message content , just change the 6 digit league ID to match your site. When on the printer page , scroll all the way to the very bottom of the pages to see the MFL messages

HPM 1 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&PRINTER=1
HPM 2 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=2&PRINTER=1
HPM 3 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=3&PRINTER=1
HPM 4 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=4&PRINTER=1
HPM 5 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=5&PRINTER=1
HPM 6 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=6&PRINTER=1
HPM 7 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=7&PRINTER=1
HPM 8 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=8&PRINTER=1
HPM 9 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=9&PRINTER=1
HPM 10 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=10&PRINTER=1
HPM 11 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=11&PRINTER=1
HPM 12 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=12&PRINTER=1
HPM 13 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=13&PRINTER=1
HPM 14 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=14&PRINTER=1
HPM 15 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=15&PRINTER=1
HPM 16 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=16&PRINTER=1
HPM 17 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=17&PRINTER=1
HPM 18 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=18&PRINTER=1
HPM 19 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=19&PRINTER=1
HPM 20 - https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=HMPGMSG&SEQNO=20&PRINTER=1 

 

 

Now its possible your CSS needs disabled if you have something in there causing an issue - the printer page for that is 

 

https://www57.myfantasyleague.com/2020/csetup?L=10065&C=IMAGES&PRINTER=1 

All the scripts I post were created by Habman , with some small contributions from myself. The man has done an outstanding job giving the community a variety of options to enhance the site. Thank you sir !!


#29 UFFLCommish

UFFLCommish

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 522 posts
  • Gender:Male
  • Location:TN

Posted 04 February 2021 - 07:59 AM

Yea, I already tried removing the css. I get a blank page there too just like the HPMs with &PRINTER=1. Scrolled down to the bottom with no luck.

 

I'll try another browser but thanks for your help anyway.



#30 theeohiostate

theeohiostate

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,173 posts
  • Gender:Male
  • Location:O-H-I-O

Posted 04 February 2021 - 08:11 AM

i am loading all files back on to the Nitro server , so you can use for now , get them switched over soon , because that domain will be shut down shortly

 

will take about 20 minutes for file to migrate back onto the server


All the scripts I post were created by Habman , with some small contributions from myself. The man has done an outstanding job giving the community a variety of options to enhance the site. Thank you sir !!




Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users