Jump to content


Photo

Report Issues


37 replies to this topic

#31 Bill's Blitzkrieg

Bill's Blitzkrieg

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 16 February 2020 - 08:07 PM

 

without a link to your league it would be impossible to help

 

None of the 2020 MFL leagues I'm in that uses this are working.  6 different leagues (i commish or co=commish 4 of them).  I don't feel this is league specific.


When your asking for help, it is wise to post your URL to help determine the issue and if the issue is your site(s) or league wide as a whole. Not posting your URL is a sure fire way for it to stay not working all year long.

 

Currently there are many areas being monitored with MFL as they are making tweaks, there is no time to waste time on a specific post that doesnt show the URL in question that is not working, when you are asked to post it.

 

 

 

without a link to your league it would be impossible to help

 

None of the 2020 MFL leagues I'm in that uses this are working.  6 different leagues (i commish or co=commish 4 of them).  I don't feel this is league specific.

 

It is working on my site https://www68.myfant...&O=247&SEQNO=24 so it most definitely is a league related issue.

 

Without a league id we are just guessing.

 

If I had to guess I would assume that your 2020 site(s) have probably been changed to secured (SSL) and all of those "http://" links are being blocked.

 

Try changing those "http://" to just "//".

 

If it's not that then I have seen the "victory points" setting cause issues that resolves itself after week 1.  

 

Giving your league id allows us to check the error console which usually results in a quick fix for us.

 

My apologies all, made assumptions and we all know what that leads to, in this case making me look like the @$$.  Here are the four i commish or co-commish:

 

https://www51.myfant...20/home/23545#0

https://www67.myfant...20/home/13959#0

https://www59.myfant...20/home/25608#0

https://www81.myfant...20/home/36304#0

 

Habman,

I figured it had to do with SSL, just wasn't sure how to account for it.  Removing the http: reference(s) in the script, as you suggested, did the trick on all sites.  Thank you.

 

As another follow-up, noticed that the 2020 sites defaulted the following setting under 'Reports and Security Settings' to Yes - previous sites all have this set to 'No' and if I set the 2020 sites to 'No' the script works with the 'http:' portion included.  

 

Use Secure Socket Layer Protocol (SSL) to access league pages?  Yes  No

"



#32 habman

habman

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 2,756 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leamington ON, Canada

  • 2019 MFL: 55681
  • , 18835

Posted 17 February 2020 - 08:15 AM

As another follow-up, noticed that the 2020 sites defaulted the following setting under 'Reports and Security Settings' to Yes - previous sites all have this set to 'No' and if I set the 2020 sites to 'No' the script works with the 'http:' portion included.  

 

Use Secure Socket Layer Protocol (SSL) to access league pages?  Yes  No

"

 

 

Glad it's working.

 

All my sites were set to use SSL in 2019 so when my sites flipped over they stayed with that setting.  I have noticed more issues with leagues this year having the SSL conflict so it could be that when leagues have updated this year that MFL forced the secured setting on them.

 

I think it's best to leave it secure if everything is working.  I know TOS has been in contact with support to try to clean up some of the insecure images that are loaded in the MFL modules IE fantasy articles so that the site is 100% using secured links.


My MFL scripts . . . . . . . . http://www.habman.com/mfl/

#33 Bill's Blitzkrieg

Bill's Blitzkrieg

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 19 February 2020 - 09:11 AM

As another follow-up, noticed that the 2020 sites defaulted the following setting under 'Reports and Security Settings' to Yes - previous sites all have this set to 'No' and if I set the 2020 sites to 'No' the script works with the 'http:' portion included.  

 

Use Secure Socket Layer Protocol (SSL) to access league pages?  Yes  No

"

 

 

Glad it's working.

 

All my sites were set to use SSL in 2019 so when my sites flipped over they stayed with that setting.  I have noticed more issues with leagues this year having the SSL conflict so it could be that when leagues have updated this year that MFL forced the secured setting on them.

 

I think it's best to leave it secure if everything is working.  I know TOS has been in contact with support to try to clean up some of the insecure images that are loaded in the MFL modules IE fantasy articles so that the site is 100% using secured links.

 

Agreed to leave the SSL setting 'on'.  :-)



#34 yellowno7

yellowno7

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 24 posts
  • Gender:Male

Posted Today, 06:50 PM

Hey all,

 

We have a custom skin that stopped working on opening the 2020 page.  Lucky we made it this far with my tiny knowledge of code.

 

Looks similar to if you'd accidentally choose an MFL factory skin option, instead of "None." 

 

Thoughts on how to restore our 2019 look?

 

http://www55.myfanta...2020/home/18206

http://www55.myfanta...2019/home/18206

 

thanks!

Dave



#35 theeohiostate

theeohiostate

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,429 posts
  • Gender:Male
  • Location:O-H-I-O

Posted Today, 07:31 PM

disable the SSL setting , MFL has enabled it for 2020

 

or you can change your links to css / image / js files to https://   instead of http://


FREE Player Cuts Collection
https://www.nitrogra...om/player-cuts/


#36 yellowno7

yellowno7

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 24 posts
  • Gender:Male

Posted Today, 08:58 PM

disable the SSL setting , MFL has enabled it for 2020

 

or you can change your links to css / image / js files to https://   instead of http://

 

Thank you!  That's exactly what we had to do a year ago, which fixed it immediately. 

 

Doesn't seem to ∆ anything this time.



#37 yellowno7

yellowno7

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 24 posts
  • Gender:Male

Posted Today, 09:04 PM

disable the SSL setting , MFL has enabled it for 2020

 

or you can change your links to css / image / js files to https://   instead of http://

 

Thank you!  That's exactly what we had to do a year ago, which fixed it immediately. 

 

Doesn't seem to ∆ anything this time.

 

 

 

... and i just removed some external linkage. 

 

The site appeared normal for about 5 minutes, and now it's back to being wonky.  I'm very confused.  I tried to paste the "culprit" code here, but not sure how to do so it can still be read here.



#38 BobA

BobA

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 779 posts
  • Gender:Male
  • Location:Houston, Texas

  • 2019 MFL: 44355

Posted Today, 09:36 PM

That's the 'code' 'tag'. Put whatever you want to show between the brackets and it'll work.

 

Kpz40rL.jpg


2020 League Home

 

The Ed Hughes Football League, Since 1980
2020...Our 41st Season!! 


----------
"Yes, well, everybody in Casablanca has problems. Yours may work out." -Rick Blaine




Reply to this topic



  


2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users